Colaborări

Vizita elevilor la staţia de service auto AUTOMALL

 

     Un grup de elevi ai anului IV de studii din cadrul Centrului de Excelenţă în Transporturi au avut posibilitatea să se afle în vizită în cadrul staţiei de service auto AUTOMALL situată pe strada Varniţa 8/1. Elevii au fost informaţi despre procesul deservirii automobilelor în cadrul atelierului. Vizita a început cu familiarizarea despre recepţia clientului şi automobilului, continuând cu vizitarea depozitului d​​e piese şi a atelierului cu posturile de muncă respective.  Pe parcursul activităţii, grupul a fost informat despre ofertele disponibile pentru posibilă stagiere sau angajare în câmpul muncii în reţeaua AUTOMALL.

     Vizita  a fost iniţiată luând în considerare şi necesitatea promovării relaţii  de parteneriat între instituţia de învăţământ profesional şi agentul economic, subliniată în cadrul Strategiei pentru  formare profesională. Inclusiv această acţiune a avut drept scop să informeze tinerii despre tendinţele actuale în domeniul diagnosticării şi mentenanţei automobilelor.

     AUTOMALL este unul din principalii parteneri de bază ai instituţiei în dezvoltarea parteneriatului educaţional ce contribuie la  perfecţionarea competenţelor profesionale de specialitate a  cadrelor didactice şi asigură angajarea elevilor, imediat după finalizarea studiilor, în cadrul reţelei AUTOMALL.