Acasă

NOUL AN DE STUDII

Dragi profesori, părinţi şi elevi!

Demararea unui nou an de învăţământ implică organizarea unui demers educaţional care se deosebeşte de cel ce a fost, deoarece presupune acceptarea şi înfruntarea noilor provocări, realizarea unor schimbări esenţiale şi luarea deciziilor rapide în scopul de a asigura desfăşurarea calitativă a activităţilor didactice. În context, competenţele profesionale ale cadrelor didactice şi manageriale sunt orientate spre realizarea unui proces educaţional desăvârşit.

Începutul unui nou an de studii este semnificativ pentru fiecare dintre noi, dar elevii anului I sunt cei care trăiesc cele mai frumoase emoţii, deoarece pentru prima dată vor păşi pragul Centrului de Excelenţă în Transporturi. Deci, fiţi bineveniţi în rândurile noastre stimaţi debutanţi ai anului I de studii. Stimaţi elevi, Vă dorim să parcurgeţi cu demnitate treptele cunoştinţelor, axându-vă pe cele mai de preţ principii ale vieţii: principiul Omeniei, al Frumosului, al Cumsecădeniei, al Demnităţii, principii care, cu certitudine, vor sta la baza formării personalităţii Dumneavoastră. Vă dorim ca anul de studii, care demarează începând cu 1 septembrie 2021, să fie, în deplinul sens al cuvântului, un an al realizărilor frumoase.

Stimaţi profesori, Vă adresez mesajul de sănătate, urare de viaţă lungă şi prosperă. Succesul formării personalităţii omului de mâine depinde de rezultatele muncii nobile de care daţi dovadă zi de zi. Vă doresc un an de studii reuşit, realizări şi împlinirea aşteptărilor în activitatea didactică. Întreaga societate e chemată să recunoască misiunea fără de preţ a profesorului în situaţia epidemiologică din ţară. Vă urez multă inspiraţie în instruirea tinerii generaţii. Să aveţi parte de un an nou şcolar plin de noi performanţe. Să vă menţineţi optimismul, elanul tineresc şi efervescenţa creatoare pe tot parcursul anului de învăţământ, pe care vi-l doresc cât mai rodnic şi cu cât mai multe împliniri.

Dragi părinţi, ţin să Vă asigur că sălile de curs ale Centrului de Excelenţă în Transporturi vor deveni pentru copiii Dumneavoastră spaţii confortabile pentru muncă, pentru obţinerea şi valorificarea performanţelor profesionale, iar diriginţii îşi vor da toată străduinţa pentru a le oferi susţinere.

Acestea fiind spuse, doresc tuturor un start reuşit anului educaţional 2021-2022.

Cu respect, Rusu Boris, directorul IP CET