Acasă

UN NOU ÎNCEPUT PE TRASEUL INSTRUIRII

 

Septembrie – flori de crizanteme,

Septembrie – paletă de culori,

Septembrie – un cântec de toamnă bogată

Ce ne-ndeamnă  la noi provocări.

   

     Pentru elevii Centrului de Excelenţă în Transporturi, septembrie marchează un nou început pe traseul instruirii profesionale. Ghidaţi de curiozitate şi entuziasm vor străbate cu viteză cele mai luminoase şi inedite drumuri ale cunoaşterii.  Pasiunea pentru transport îi va călăuzi pe făgaşul ştiinţei pentru a descifra tainele unei meserii care va deveni brăţara de aur pe parcursul vieţii. Inteligenţa, Responsabilitatea şi Perseverenţa vor fi marii aliaţi care îi vor însoţi în atingerea aspiraţiilor profesionale graţie cărora vor parcurge cu uşurinţă traseul devenirii. Acest itinerar orientat spre excelenţă şi performanţă, cu certitudine, va constitui o oportunitate de a deveni spirite inovative în ramura transportului auto, apte  de a se integra în societate şi de a crea o carieră de succes.

     Dragii noştri mesageri ai nemuririi spirituale, cu prilejul începutului noului  an de studii, Vă exprimăm respectul  şi gratitudinea pentru munca titanică depusă în promovarea cunoaşterii.

     Dragi elevi, Vă dorim să parcurgeţi cu demnitate şi verticalitate traseul profesional. Vă îndemnăm să fiţi un izvor de apă pură ce nu seacă indiferent de circumstanţe, iar aroma florilor de toamnă să vă aducă vigoare şi succese în noul an şcolar.