START STUDII!

Dragi profesori, părinţi şi elevi!

 Inaugurarea unui nou an de învăţământ semnifică şi un demers educaţional altul decât acela care a fost deoarece se identifică noi provocări, schimbări substanţiale şi rapide, creativitate în sensul de a inova, motivare şi implicare, muncă eficientă în echipă. Or, toate aceste nevoi stringente solicită cadrului didactic şi managerial o doză sporită de competenţă care joacă un rol important în realizarea eficientă a procesului didactic.

Începutul unui nou an de studii este semnificativ pentru fiecare din noi, dar mai multe emoţii sunt retrăite de elevii care pentru prima dată vor păşi pragul Centrului de Excelenţă în Transporturi. Deci, fiţi bineveniţi în rândurile noastre stimaţi debutanţi ai anului I de studii. Stimaţi elevi, Vă dorim să parcurgeţi cu demnitate treptele cunoştinţelor, axându-vă pe cele mai de preţ principii ale vieţii: principiul Omeniei, al Frumosului, al Cumsecădeniei, al Demnităţii, principii care, cu certitudine, vor sta la baza formării personalităţii Dumneavoastră. Vă dorim ca anul de studii, care demarează începând cu 1 septembrie 2020, să fie, în deplinul sens al cuvântului, un an al realizărilor frumoase.

Stimaţi profesori, Vă adresez mesajul de sănătate, urare de viaţă lungă şi prosperă. Succesul formării personalităţii omului de mâine depinde de rezultatele muncii nobile de care daţi dovadă zi de zi. Vă doresc un an de studii reuşit, realizări şi împlinirea aşteptărilor în activitatea didactică. Întreaga societate e chemată să recunoască misiunea fără de preţ a profesorului în situaţia epidemiologică din ţară. Vă urez multă inspiraţie în instruirea tinerii generaţii. Să aveţi parte de un an nou şcolar plin de noi performanţe. Să vă menţineţi optimismul, elanul tineresc şi efervescenţa creatoare pe tot parcursul anului de învăţământ, pe care vi-l doresc cât mai rodnic şi cu cât mai multe împliniri.

Dragi părinţi, ţin să Vă asigur că sălile de curs din Centrului de Excelenţă în Transporturi vor deveni pentru copiii Dumneavoastră spaţii confortabile pentru muncă, pentru obţinerea şi valorificarea performanţelor profesionale, iar diriginţii îşi vor da toată străduinţa pentru a le oferi susţinere.

Acestea fiind spuse, doresc tuturor un start reuşit anului educaţional 2020-2021.

Cu respect

Rusu Boris, directorul IP CET