Cel mai bun plan de afaceri

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (MECC) anunță câștigătorii ai etapei regionale din cadrul Concursului ”Cel mai bun plan de afaceri”, pentru absolvenții Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic din municipiul Chișinău.

Misiunea concursului este dezvoltarea competențelor antreprenoriale şi a spiritului de iniţiativă ale elevilor din IÎPT din țară, precum și crearea, sprijinirea, consolidare şi promovarea unei culturi antreprenoriale în rândul tinerilor la nivel rural şi urban, care au ca rezultat accelerarea intrării acestora pe piaţa muncii, precum şi iniţierea afacerilor proprii.

Locul III: ZGARDAN ALEXANDRU de la Centrul de Excelență în Transporturi din Chișinău cu ideea de afaceri ”AutoExpress- transport internațional de mărfuri”, profesor- Bagrin Olesea.

Cu un cuvânt de felicitare a venit dna Carolina Guitu, Consultant superior, Direcția ÎPT, MECC:

”Mă bucur că și în acest an, indiferent de situația cu care ne confruntăm, elevii din sistemul de învățământ profesional tehnic au fost receptivi și au aplicat la acest concurs. ,,Cel mai bun plan de afaceri” este o primă etapă în dezvoltarea voastră ca viitori antreprenori. Să aveți curajul de a vă depăși propriile limite și sa vă atingeți obiectivele propuse. Aducem sincere mulțumiri partenerilor noștri CEDA pentru colaborarea prodigioasă și susținerea tinerilor antreprenori. Astăzi sunteți absolvenți și sper ca mâine să vă cunosc ca antreprenori de succes care vor contribui la dezvoltarea economiei țării noastre. Să câștige cel mai bun!”.